Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šok v moldavskej ambulancii: FOTO Keď zistíte, koľko detská sestra nafúkala, obídu vás mdloby!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, FB/Polícia SR - Košický kraj,)

MOLDAVA NAD BODVOU – Zdravotnú sestru udali pacienti po tom, ako nadobudli podozrenie, že v ambulancii pre deti a dorast ordinuje pod vplyvom alkoholu. Len čo na miesto oznámenia dorazila policajná hliadka, najhoršie obavy sa potvrdili.

Zdravotná sestra v službe, ktorá nafúkala viac ako 2,56 promile, bola zadržaná košickou policajnou hliadkou včera okolo obeda. V tom čase prijala polícia oznámenie o podozrení pacientov, že zdravotná sestra v Moldave nad Bodvou ordinuje v ambulancii pre deti a dorast pod vplyvom alkoholu. „Policajná hliadka toto tvrdenie preverila a vykonaná dychová skúška jeho pravdivosť potvrdila,“ informovali muži zákona s tým, že službukonajúca zdravotná sestra nafúkala 1,23 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,56 promile.


Čítajte aj: Maturanti mali viac šťastia ako rozumu: FOTO desivej havárie, košickí policajti boli zarazení


Zástupcovia zákona osobu na mieste riadne poučili, ako podozrivú zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky ju zadržali a eskortovali na policajné oddelenie z dôvodu ďalšej realizácie. Toho času sa zdravotná sestra nachádza v cele policajného zaistenia. „Polícia v danej veci začala trestné stíhanie pre trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, vykonáva procesné úkony a zabezpečuje dôkazy potrebné na vznesenie obvinenia podozrivej osobe,“ uviedla polícia.

Zdravotná sestra bola v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

Viac o téme: AlkoholMoldava nad BodvouZdravotná sestra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu