Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Rodinný dom v Bratislave v plameňoch, na mieste zasahoval tucet hasičov

V dome mali prebývať bezdomovci. Zobraziť galériu (9)
V dome mali prebývať bezdomovci. (Zdroj: Martin Bublavý )

BRATISLAVA - Hasiči mali znova plné ruky práce. V mestskej časti Bratislava-Podunajské Biskupice bojovali s požiarom rodinného domu. Plamene boli viditeľné už z diaľky. Príčina vzniku zatiaľ nie je známa. V hlavnom meste horelo aj ráno, polícia nevylúčila cudzie zavinenie.

V Podunajských Biskupiciach zasahovalo 12 hasičov s tromi kusmi hasičskej techniky. Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave informovalo, že plamene sa podarilo lokalizovať. 

V dome prebývali bezdomovci.
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Martin Bublavý )

Portál televízie JOJ noviny.sk priblížil, že v budove často prebývali bezdomovci, ktorí tam už v minulosti založili požiar. Presná príčina vzniku ohnivého pekla však v súčasnosti nie je známa, rovnako ani to, či sa v budove niekto nachádzal.

Požiar rodinného domu v Bratislave.

V hlavnom meste horelo aj ráno

Polícia vyšetruje aj okolnosti ranného požiaru, ku ktorému došlo v mestskej časti Bratislava-Vrakuňa na Čilizskej ulici. "Plamene požiaru na vozidle zn. VW Passat sa rozšírili aj na vedľa stojace motorové vozidlo zn. Peugeot 207. Zisťovateľ príčin požiarov ako príčinu vzniku požiaru nevylúčil cudzie zavinenie," priblížila bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Škodu predbežne vyčíslili na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: KR PZ BA)

Škoda na vozidle Passat bola predbežne vyčíslená na 30-tisíc eur, na vozidle Peugeot na 5-tisíc eur. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II začal v tejto súvislosti  trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci," dodala Mihalíková.

Viac o téme: DomPožiarPodunajské Biskupice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu