Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Britky na Slovensko tak skoro nezabudnú: VIDEO Vo vlaku pred Bratislavou ich surovo napadol muž

(Zdroj: FB/Zomri)

BRATISLAVA - Nepekné spomienky na Slovensko bude mať skupinka mladých Britiek. Vybrali sa cestovať po Európe a v stredu prechádzali našou krajinou. Ani vo sne nečakali, že vo vlaku ich škaredo napadne starší muž, ktorý nešetril pokrikmi a údermi. Nemilú situáciu sa podarilo nasnímať, video koluje sociálnymi sieťami.

Skupinka asi štyroch Angličaniek cestovala tento týždeň v stredu vo vlaku EC Metropolitan. Z Budapešti sa vybrali do Prahy. Vlakom prechádzali aj hlavným mestom Slovenska, s odchodom  o 14:10 z Bratislavy. 

Pred Hlavnou stanicou sa vo vlaku strhla poriadna hádka, pravdepodobne o miestenku. Mladé ženy hovoriace anglicky sa dostali do konfliktu so starším Slovákom. Na videu vidno, ako stoja v chodbičke pred kupé. Jedna muža dokonca udrela, čo ho rozhnevalo ešte viac. "Ty si čo myslíš, ja mám koľko rokov?" reaguje muž na dievčatá a vzápätí dvíha ruku a ženám adresuje buchnáty a facky.  

VIDEO Situácia zachytila jedna z mladých Britiek na mobilný telefón.  

Incident nám potvrdil hovorca Železničnej spoločnosti Slovenska Tomáš Kováč: "Tento incident sa udial v okolí Bratislavy. Na miesto sme privolali železničnú políciu, ktorá situáciu vyriešila." Kováč doplnil, že kvôli udalosti mal vlak Metropolitan meškanie 5 minút. Agresívneho muža preradila podľa našich informácií železničná polícia do iného vozňa a dali mu pokutu vo výške 40 eur.   

Mladé Britky o zážitku rozpovedali na sociálnej sieti. Svoj status už ale zmazali. Jedna z nich v ňom opísala, že si užívali krásne prázdninové cestovanie po Európe, až kým si k nim na trase z Budapešti do Prahy neprisadol Slovák. Ako doplnila, po nejakej chvíli požadoval, aby odišli. Údajne ich fyzicky napadol. Jedna mala skončiť s modrinou na tvári. 

 

Viac o téme: VlakMužBitkaBritky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu