Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia prosí o pomoc pri pátraní po 15-ročnej Viktórii z Bratislavy

Viktória Hriňová
Viktória Hriňová (Zdroj: PZ SR)

VYSOKÉ TATRY – Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej 15-ročnej Viktórii Hriňovej z Bratislavy, ktorá prechodne býva v Dolnom Smokovci. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová informovala, že nezvestnosť svojej dcéry nahlásil v piatok na Obvodnom oddelení Policajného zboru (PZ) vo Vysokých Tatrách jej otec.

„Naposledy ju videl ráno krátko pred 7. hodinou, keď odišla do školy, kam však neprišla. Späť na miesto prechodného bydliska sa doposiaľ nevrátila a ani o sebe nepodala žiadnu správu,“ uviedla hovorkyňa s tým, že nezvestná mala pri sebe finančnú hotovosť 50 eur a mobilný telefón, ktorý má vypnutý. Naposledy ju videli krátko pred 7.30 h na železničnej stanici v Poprade, kde si kúpila cestovný lístok do Bratislavy. „Je predpoklad, že šla za svojím 15-ročným priateľom Jakubom Šipošom, ktorý býva v hlavnom meste,“ dodala Migaľová.

Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ Viktóriu nepodarilo nájsť, polícia preto žiada o pomoc verejnosť. Nezvestná je 170 centimetrov vysoká, plnoštíhlej postavy, má hnedé oči, čierne vlasy, v záhlaví vyholené a nosí ich vo vrkoči. „Na sebe mala červenú bundu, bordové tričko, modré rifle roztrhané na oboch kolenách, červené tenisky a čierny ruksak značky Nike,“ zdôraznila hovorkyňa s tým, že akékoľvek poznatky k hľadanému dievčaťu môžu občania nahlásiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Poprade, na telefónnom čísle 0961 893 371 prípadne na linke 158.

Viac o téme: PátranieViktória Hriňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu