Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MIMORIADNA SPRÁVA Streľba v Petržalke, dvaja mŕtvi

V Petržalke na Rovniankovej ulici sa strieľalo. Zobraziť galériu (2)
V Petržalke na Rovniankovej ulici sa strieľalo. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V bratislavskej Petržalke sa strieľalo! Partnerská hádka si vyžiadala životy dvoch ľudí ženy (†24) a muža (†26) a z polročného dieťaťa spravila sirotu. Na mieste zasahovala polícia aj záchranári.

Petržalka - mord

Policajti vyšetrujú okolnosti úmrtia muža a ženy, ktorých telo bolo nájdené dnes popoludní so strelnými zraneniami.

"Dnes  krátko po 14.45 hod sme prijali oznámenie o streľbe v jednom z obytných domov na Rovniankovej ulici v Mestskej časti Bratislava – Petržalka. Na miesto sa ihneď dostavili hliadky policajného zboru a služba rýchlej zdravotnej pomoci," informuje polícia na svojom Facebooku.

MIMORIADNA SPRÁVA Streľba v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Na chodbe v blízkosti výťahu bolo nájdené telo ženy a muža so strelnými zraneniami a polročné dievčatko Mia. Žena zraneniam na mieste podľahla. Mužovi bola poskytnutá prvá pomoc, no aj napriek snahe záchranárov zraneniam rovnako podľahol. Obaja mali strelné poranenia hlavy.

Streľba v Petržalke

Podľa našich informácií streľbe predchádzala hádka. Muž (†26) mal najskôr zastreliť svoju partnerku (†24) a potom obrátil zbraň na seba. Zdravotníci vykonali prehliadku aj maloletého dieťaťa, ktorá jeho zranenia vylúčila. Dievčatko bolo prevezené do Detskej fakultnej nemocnice.

Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave a miesto je zabezpečené hliadkami Policajného zboru. Policajti zároveň kontaktovali sociálneho pracovníka za účelom zabezpečenia starostlivosti o maloleté dieťa.

Viac o téme: StreľbaPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu