Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brutálna vražda v Rajeckých Tepliciach! Telo Moniky (†33) našli po piatich dňoch, dobitá na smrť

 Vražda v Rajeckých Tepliciach Zobraziť galériu (4)
Vražda v Rajeckých Tepliciach (Zdroj: fb/Monika U.)

RAJECKÉ TEPLICE – Obyvatelia Rajeckých Teplíc sú v šoku. Brutálna vražda mladej ženy sa odohrala za dverami jej bytu. Kriminalisti už našli len bezvládne telo v kaluži krvi. Polícia z hrdelného skutku podozrieva Petra (27), ktorý skončil v jej rukách.

K ohavnému skutku došlo ešte uplynulý týždeň – vo štvrtok 7. decembra, zakrvavené telo mladej ženy našli kriminalisti až o päť dní neskôr.

Opis brutálneho činu

Upozornenie. Text nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Monika zomrela po útoku pravdepodobne tupým predmetom. Vrah ju dlhší čas opakovane a intenzívne veľmi silno a prudko udieral po celom tele, čím jej spôsobil mnohopočetné poranenia. Po svojom besnení z bytu odišiel a doráňanú Moniku nechal napospas osudu. "Mladá žena utrpela pri útoku mnohopočetné poranenia so zakrvácaním, na následky ktorých bezprostredne po útoku zomrela," ozrejmila hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová. 

Brutálna vražda v Rajeckých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Monika U. )

Krátko po nájdení tela skončil v rukách polície Peter K. Podozrievajú ho z tohto hrdelného skutku. Vyšetrovateľ už Petra obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a podal podnet na jeho vzatie do väzby. 

Byt zavraždenej Moniky
Zobraziť galériu (4)
Byt zavraždenej Moniky  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Podľa našich informácií Monika ani Peter nemali vlastné rodiny. Poznali sa, no partnermi neboli.  V prípade zohralo s najväčšou pravdepodobnosťou úlohu aj to, že Peter bol pod vplyvom alkoholu. Aj keď je v rukách polície, doteraz nevypovedal, odmietol.

Peter Králik
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Peter Králik)

Zatiaľ nie je jasné, čo mohlo byť dôvodom otrasného skutku. Peter nebol súdne trestaný, záznam v registri trestov má čistý. Na svoj ďalší osud čaká vo väzbe. "Obvinenému mužovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov. Obvinený muž je stíhaný väzobne," uzavrela policajná hovorkyňa.

 

Viac o téme: Vražda v Rajeckých Tepliciach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu