Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Tragická čelná zrážka v Košiciach, vodič (†56) zomrel: V Trebišove zrazilo chlapčeka auto

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

KOŠICE - Jeden ľudský život si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala vo štvrtok pri Košiciach. Padlo už aj obvinenie.

Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, tridsaťštyriročný vodič Octavie prešiel v miernej zákrute do protismeru a čelne sa zrazil s protiidúcou Feliciou. Päťdesiatšesťročný vodič Felicie zomrel po prevoze do nemocnice, jeho 53-ročná manželka je ťažko zranená. Vodič Octavie je ľahko zranený, alkohol mu nezistili. Vyšetrovateľ ho obvinil z usmrtenia a ublíženia na zdraví. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia vyšetrujú.

FOTO Tragická čelná zrážka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Chlapčeka zrazilo auto, školáčke zase prešiel neznámy šofér po nohe

Malého chlapca zrazilo vo štvrtok v Trebišove auto, o niekoľko hodín neskôr v Michalovskom okrese zase prešiel šofér po nohe školáčke. Po tomto vodičovi policajti pátrajú. Obidve nehody sa, našťastie, skončili s ľahšími zraneniami. 

Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, na križovatke ulíc Švermova a Ivana Krasku v Trebišove vbehol 40-ročnému vodičovi Seatu Alhambra do cesty iba štvorročný chlapec. Šofér zranené dieťa aj s matkou ihneď previezol do nemocnice. Zranenie našťastie nebolo vážne, doba liečenia by nemala presiahnuť sedem dní. Alkohol vodičovi nezistili.

Okolo 20:30 zase deväťročná slečna vybehla na cestu pri obci Závadka v okrese Michalovce. Chodkyňa chcela prejsť cez cestu mimo priechodu pre chodcov a nepresvedčila sa, či môže bezpečne prejsť. Neznámy vodič jej prešiel po nohe, dievča na mieste jednorazovo ošetrili. Neznámeho vodiča hľadajú.

Viac o téme: NehodaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu