Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Osoby, ktoré zverejnili v súvislosti s dopravnou nehodou v Košiciach, s ňou nemajú nič spoločné

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Osoby, ktorých zábery boli zverejnené v súvislosti s pondelkovou dopravnou nehodou v Košiciach, nemajú s ňou nič spoločné.

"Tieto osoby nás už kontaktovali a spolupracujú s nami. Ich účasť v dopravnej nehode, keď stále neznáme auto zrazilo chodkyňu na priechode pre chodcov, sa nepotvrdila," uviedla polícia na svojom profile na sociálnej sieti. Podľa polície každé dôvodné podozrenie musí byť dôkladne preverené, aj prostredníctvom žiadania verejnosti o pomoc. "Obzvlášť v takomto prípade, keď auto išlo na červenú, 15-ročná chodkyňa mala zelenú a naďalej je v umelom spánku," zdôrazňuje polícia

Počas pondelkovej nehody neznámy vodič zrazil 15-ročnú chodkyňu a z miesta ušiel. Ako v utorok informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová, nehoda sa stala o 21:00 na svetelnej križovatke ulíc Teplárenská a Južné nábrežie v Košiciach.

Podľa doterajších zistení chodkyňa prechádzala cez priechod pre chodcov spolu so svojimi dvoma kamarátkami na zelenú. Vodič osobného auta idúci v ľavom jazdnom pruhu zastal na signál stoj a vodič idúci v pravom jazdnom pruhu nezastavil, prešiel cez križovatku na červenú a jednu z chodkýň vozidlom zachytil. Vodič po zrážke ďalej pokračoval v jazde. Polícia následne zverejnila záznam z čerpacej stanice na Slaneckej ulici, na ktorom bola dodávka Ford Tranzit modrej farby.

Viac o téme: NehodaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu