Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia žiada o pomoc, hľadá osoby na FOTO: Ak ste ich videli, volajte 158

Polícia pátra po nezvestných osobách. Zobraziť galériu (5)
Polícia pátra po nezvestných osobách. (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 83-ročnej Márii Priehradníkovej z Košíc.

 Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, nezvestnú dôchodkyňu naposledy videl jej vnuk v jej byte na Stálicovej ulici v Košiciach a odvtedy až doposiaľ o sebe nepodala rodine žiadnu správu. Jej terajší pobyt nie je známy. Nezvestná je 170 centimetrov vysoká, chudej postavy. Má tmavo-sivé vlasy po ramená.

Mária Priehradníková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Policajti tiež vyhlásili pátranie po troch hľadaných mužoch. Prvým z nich je Ivan Dávid z Košíc. "Okresný súd Košice II vydal na hľadaného príkaz na zatknutie pre trestný čin krádeže. Hľadaný sa dlhodobo v mieste svojho trvalého ani prechodného pobytu nezdržiava a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní," uviedla Mésarová.

Ivan Dávid
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Druhým hľadaným je Erik Kucer rovnako z Košíc. Vyšetrovatelia odboru kriminálnej polície ho hľadajú ako svedka v súvislosti s vyšetrovaním trestných činov neodvedenia dane a poistného a nezaplatenia dane a poistného. Hľadaný sa dlhodobo v mieste svojho trvalého pobytu nezdržiava a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní.

Erik Kucer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Tretím hľadaným mužom je Košičan Miroslav Bodnár. Na hľadaného 39-ročného muža totiž vydal Okresný súd Košice II príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. "Hľadaný sa v mieste svojho trvalého bydliska dlhodobo nezdržiava a nie je možne jeho prítomnosť zabezpečiť k úkonom v trestnom konaní a v súčasnej dobe miesto jeho pobytu nie je známe," uviedla Mésarová. Bodnár je vysoký približne 170 centimetrov, plnoštíhlej postavy. Má krátke plavé vlasy a zelené oči.

Miroslav Bodnár
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe a hľadaných osobách môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo telefonicky na známom telefónnom čísle 158. prípadne v čase od 7:30 do 15:30 v pracovných dňoch priamo na oddelenie pátrania a výjazdov Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach na číslo 09619-31073

Viac o téme: Pátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu