Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vodič jazdil pod vplyvom alkoholu: Narazil do plotu a skončil prevrátený v záhrade

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PZ)

KALNÁ ROZTOKA - Dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v nedeľu (31.7.) v podvečerných hodinách v obci Kalná Roztoka v Sninskom okrese, spôsobil vodič pod vplyvom alkoholu. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a pre prečin ublíženia na zdraví. Informovala o tom dnes prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Osobné motorové vozidlo viedol Peter smerom na obec Klenová. Neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel do protismeru a následne narazil do oplotenia pri rodinnom dome. "Po náraze sa vozidlo zastavilo až v záhrade za plotom a skončilo prevrátené na boku," vysvetlila hovorkyňa. Vodič sa podrobil dychovej skúške s výsledkom takmer 1,5 promile. Predbežná škoda na vozidle je 6000 eur, na oplotení 1500 eur. Vo vozidle sa podľa slov Migaľovej nachádzali aj traja spolujazdci.

Ako uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel, záchranári na mieste ošetrili troch mužov. Dvadsaťjedenročný utrpel úraz hlavy, chrbtice a hornej končatiny, dvaja muži (26 a 30) úraz hlavy, dodal s tým, že po ošetrení ich transportovali do nemocnice v Snine.

Viac o téme: AlkoholNehodaKalná Roztoka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu