Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zlodej okradol ženu priamo v kostole: Zmizli jej veci za takmer 600 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti vyšetrujú krádež, ktorej sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ v stredu v ranných hodinách v kostole na Floriánskom námestí. Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi trest tri až desať rokov väzenia.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, žene bez použitia násilia odcudzil koženú semišovú kabelku hnedej farby, v ktorej mala osobné doklady, doklady od auta, zväzok kľúčov, finančnú hotovosť 500 eur, dioptrické okuliare, dotykový mobilný telefón, duálny mobilný telefón, plastovú lupu, kožený telefónny zoznam a puzdro s vizitkami. Páchateľ tak poškodenej žene spôsobil škodu približne 600 eur.

V tejto súvislosti polícia vyzýva prípadných svedkov, ktorí v kostole v inkriminovanom čase videli okolnosti krádeže a svojimi informáciami by vedeli pomôcť pri jej objasnení, aby sa prihlásili na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ľubovoľnom oddelení Policajného zboru.

Viac o téme: BratislavaSlovenskoFloriánske námestie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu