Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Prvá smrť motorkára: František (†20) stratil rovnováhu, vpálil do auta v protismere!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

ŽILINA - Tragédia sa stala dnes ráno po 7-mej hodine. Mladý 20-ročný František jazdil na motocykli, dostal balans a narazil do oproti idúceho auta. Žiaľ, ťažkým zraneniam podľahol.

"Na Ulici veľký diel jazdil 20-ročný vodič na skútri smerom zo sídliska Vlčince na sídlisko Solinky. Počas jazdy dostal balans, následkom čoho prešiel do protismeru a narazil do oproti jazdiaceho vozidla Renault Kangoo, ktoré v opačnom smere viedol 40 ročný vodič," informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová.  

Na miesto dorazili do pár minút od ohlásenia privolaní záchranári. "Snažili sme sa muža oživiť, žiaľ, podľahol svojim zraneniam," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel. 

FOTO Prvá smrť motorkára:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

František žil vo Varíne, do Žiliny chodil na vysokú školu. Z tragickej udalosti sú otrasení všetci jeho blízki, kamaráti a známi.

"Požitie alkoholu u vodiča Renaultu polícia nezistila," doplnila hovorkyňa.  Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehode vyšetrujú žilinskí policajti.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu