Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bitka v bratislavskej električke: Martin (28) napadol ženu (39), fackoval ju aj na zastávke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Ďalšia bitka v mestskej hromadnej doprave. Bratislavčan Martin (28) v pondelok 2. marca v priestoroch električky fyzicky napadol 39-ročnú ženu. V súčasnosti je už obvinený z prečinu výtržníctva.

"Obvinený v pondelok v čase krátko po 11-tej hodine v priestoroch električky MHD fyzicky napadol poškodenú 39-ročnú ženu a udieral ju do oblasti tváre," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 

"Na týchto linkách jazdia spriahnuté vozidlá, takže vodič nevie zaregistrovať žiadny incident, ak sa deje v druhom vozni, pokiaľ ho na to cestujúci neupozornia. V tom prípade by okamžite kontaktoval dispečing DPB, a.s., ktorý by ihneď poslal na miesto dispečerov a zároveň zabezpečil aj prítomnosť polície a RZP," povedala nám hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Čo bolo dôvodom agresívneho konfliktu, nie je známe. Po tom, čo muž so ženou vystúpili na jednej zo zastávok mestskej hromadnej dopravy na Americkom námestí, konflikt pokračoval. Na zastávke obvinený poškodenú ťahal za vlasy a strhol jej kabelku, ktorú mala pri sebe. Na miesto dorazili privolaní policajti. Agresora obmedzili na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnili v cele policajného zaistenia. 

Žena utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. "V tejto súvislosti bol povereným príslušníkom polície podaný podnet k návrhu na vzatie obvineného do väzby," doplnil Szeiff. V prípade preukázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody až na tri roky.

"Vyzývame cestujúcu verejnosť, aby pri obdobných situáciách ihneď kontaktovali vodiča, ktorý incident ohlási dispečingu DPB, a.s. prostredníctvom rádiostanice," zdôraznila Volfová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu