Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragická nehoda pri Zlatých Moravciach: Zrazil sa kamión s autom, vodič uhorel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

ZLATÉ MORAVCE - Tragédia sa stala dnes ráno na ceste medzi Zlatými Moravcami a obcou Čaradice. Vodič osobného auta vošiel v rýchlosti do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim kamiónom. Auto začalo horieť, vodičovi už, žiaľ, nedokázali pomôcť.

"Dnes pred siedmou hodinou ráno boli hasiči zo Zlatých Moraviec vyslaní k dopravnej nehode jedného osobného a jedného nákladného vozidla na ceste č. I/65 v katastri obce Olichov," informovala Zuzana Farkasová z Hasičského a záchranného zboru. 

"Vodič osobného motorového vozidla prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. Po zrážke  začalo vozidlo horieť. Vodič v ňom zostal zakliesnený," opísala tragédiu nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová a dodala: "Osobné auto sa doposiaľ nepodarilo identifikovať.  Jeho vodič, žiaľ, zomrel. Totožnosť, ani pohlavie zatiaľ nie sú známe. Alkohol v dychu vodiča nákladného auta policajti nezistili.

Na miesto okamžite vyšatrotovali aj privolaní záchranári. "Kamionista (28) utrpel povrchové poranenie hrudníka, previezli sme ho do nemocnice v Zlatých Moravciach," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

"K dopravnej nehode bol pribratý znalec z odboru cestnej dopravy. Okolnosti nehody vyšetrujú nitrianski dopravní policajti," doplnila Bruchterová.

Na mieste sú policajti a hasiči, ktorí momentálne vykonávajú na vozidlách protipožiarne opatrenia. Cesta je uzavretá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu