Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Igorovi (59) hrozí za túto smiešnu krádež doživotie: Neuveríte, o akú sumu sa obohatil!

Igor môže dostať až doživotie Zobraziť galériu (2)
Igor môže dostať až doživotie (Zdroj: foto: tv joj)

ŽILINA - Igorovi zo Žiliny hrozí za olúpenie muža na autobusovej zastávke až doživotný trest odňatia slobody. Takýto vysoký postih ho môže čakať v prípade, že pri ňom sudca uplatní zásadu trikrát a dosť. Igor je totiž pre kriminalistov známy kvietok.

V prípade  59-ročného Igora nejde o surového vraha alebo zabijaka. Momentálne však sedí vo väzbe kvôli lúpežnému prepadnutiu. Podľa polície napadol na autobusovom nástupišti muža, ktorý sedel na lavičke. "Začal mu prehľadávať vrecká a žiadal od neho peniaze, počas toho sa mu vyhrážal zabitím a dolámaním ruky," uviedol hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

Igorovi (59) hrozí za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Následne mal Igor 30-ročnému mužovi z ruky vytrhnúť mince, ktoré chcel zrejme použiť na kúpu autobusového lístka. Uštedriť mu mal aj ranu päsťou, pričom mu rozbil nos. "Tam je svedkyňa jedna, ktorá môže potvrdiť, že ten chlap spadol sám," zastáva sa Igora jeho príbuzná.

Ako informuje Tv Joj, pri rozhodoví o treste pre Igora môže byť uplatnená zásada trikrát a dosť. "Už bol dvakrát odsúdený za zločin lúpeže, je tu nebezpečie, že mu hrozí doživotie," ozrejmil obhajca obvineného Ladislav Potocký pre televíziu. Sudca mu môže udeliť aj takýto vysoký trest, i keď podľa polície obvinený olúpil muža len o jedno euro a dvadsať centov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu