Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Príbeh brutálnej vrahyne (68), ktorý šokoval svet: Táto žena ani nie je človek!

Brutálna vrahyňa Knorrová Zobraziť galériu (6)
Brutálna vrahyňa Knorrová (Zdroj: murderpedia)

SACRAMENTO - Sťažujete sa na svoju rodinu? Máte pocit, že vám robí naschvál, alebo že vás nemá dostatočne rada? Nesťažujte sa, aspoň nemáte medzi sebou vrahyňu, ktorá vyzabíjala pomaly polovicu svojich blízkych. Čítajte ďalej.

Zoznámte sa s Theresou Crossovou, neskôr Knorrovou, jednou z najbrutálnejších vrahýň v histórii USA. Z jej životného príbehu naskakujú na tele zimomriavky.

Teresa

Theresa Crossová sa narodila 14. marca 1946 v kalifornskom Sacramente. Po piatich mesiacoch randenia sa len ako šestnásťročná vydala za Clifforda Clydea Sandersa. Čoskoro otehotnela a manželom sa narodila dcéra. Všetko sa zdalo byť v poriadku. Až do doby, kedy začala Theresa manžela podozrievať z nevery. Nikdy síce nemala žiadny dôkaz o tom, že ju naozaj podvádza, no podozrenie v nej neustále rástlo. Konflikt vyvrcholil v deň Cliffordových narodenín, keď mu žena vyčítala, že s ňou v tento deň netrávi čas. Clyde mal už dosť a manželke povedal, že ju opúšťa. Pri odchode z izby ho Theresa strelila do chrbta. Bol na mieste mŕtvy.

Brutálna vrahyňa Knorrová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: murderpedia)

Druhé manželstvo a týranie detí

Theresa bola za vraždu Clifforda súdená a uznaná nevinnou. Vyhlásila totiž, že manžela zabila v sebaobrane a v snahe ochrániť svoje vtedy ešte nenarodené dieťa. Súd jej to zožral. Krátko nato sa vydala za vojnového veterána Roberta Knorra, ktorému porodila štyri deti. Knorrová sa k nim správala strašne. Pálila na nich cigarety, hádzala po nich nože a kŕmila ich dovtedy, až kým im nebolo zle. Taktiež nútila svoje deti, aby sa podieľali na vzájomnom týraní. Na hlavu svojej najmladšej dcéry raz dokonca mierila pištoľou.

Brutálna vrahyňa Knorrová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: murderpedia)

Suesan

Knorrová sa s Robertom rozviedla, pričom deti boli paradoxne zverené do jej opatery. Neskôr sa vydala ešte dvakrát. Najkrutejšie sa správala ku svojim dvom najstarším dcéram - Suesan a Sheile. Mala utkvelú predstavu, že Suesan je čarodejnica, a že ju zakliala, by priberala na hmotnosti. Reťazami ju priviazala k posteli a mlátila ju. Ostatné deti nútila k tomu, aby ju tiež bili. Nakoniec strelila dcéru, ktorá mala v tom čase sedemnásť rokov, do hrudníka. Dievčina prežila, ale po tom, ako jej jeden z bratov na príkaz matky vybral z tela guľku, dostala ťažkú infekciu. Theresa potom s nedobrovoľnou asistenciou svojich synov naložila umierajúcu Suesan do kufra auta, odviezla ju za mesto a tam ju spálila zaživa. Stalo sa to v roku 1984.

Brutálna vrahyňa Knorrová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: murderpedia)

Sheila

Po Suesaninej smrti upriamila Theresa svoju pozornosť na Sheilu. Donútila ju prostituovať, aby priniesla do rodinného rozpočtu nejaké peniaze. Theresa bola chvíľu šťastná, lenže neskôr opäť zafungovala paranoja, keď nadobudla pocit, že sa od Sheily pri používaní rovnakej toalety nakazila sexuálne prenosnou chorobou. V roku 1985 zamkla dcéru do skrine a držala ju tam dovtedy, kým sa nepriznala k tomu, že je chorá. O šesť dní neskôr dvadsaťročná Sheila v skrini zomrela od hladu. Bratia jej telo na príkaz mamy dali do lepenkovej škatule a nechali ju pri dome.

Brutálna vrahyňa Knorrová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: murderpedia)

Dolapenie beštie

Zápach z rozkladajúceho sa tela sa ale šíril okolím, a tak Theresa najmladšej dcére Terry nariadila, aby ho spálila. To bolo v roku 1986. Krátko nato Terry od rodiny utiekla. Až o sedem rokov neskôr ale dostala odvahu na to, aby zašla na políciu a všetko im povedala. Vyšetrovatelia jej uverili a začali po Therese pátrať. Našla ju v Salt Lake City, kde predstierala, že sa živí ako opatrovateľka jedej osemdesiatšesťročnej ženy. Za vraždu svojich dcér dostala dvakrát doživotie. Je väznená v Kalifornskej ženskej väznici v meste Corona. Jeden z jej synov, Robert, bol odsúdený za spoluúčasť na vražde svojej sestry a momentálne si vo väzení odpykáva trest aj za ďalšiu vraždu, ktorá nesúvisí s jeho rodinou.

Brutálna vrahyňa Knorrová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: murderpedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu