Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodinná tragédia v Handlovej: Svojich blízkych našla v kaluži krvi dcéra a sestra Sofia (17)!

Miesto činu
Miesto činu (Zdroj: foto: tv joj)

HANDLOVÁ - Slovenskom otriasla šokujúca udalosť. V sobotu popoludní sa 17-ročnej Sofii naskytol otrasný pohľad. V rodinnom dome, v ktorom žila so svojou matkou, našla tri nehybné telá. Jej matka Martina (36), matkin druh Peter (†43) a jej malá sestrička (†5) ležali v kaluži krvi. Peter utrpel zranenie hlavy, ktoré bolo nezlúčitelné so životom. Smrteľné zranenie utrpela aj jej sestrička Martinka. Matka bola s vážnym zranením hlavy prevezná do nemocnice v Banskej Bystrici.

Policajný vyšetrovateľ dnes začal trestné stíhanie. "A to vo veci pokračovacieho obzvlášť závažného zločinu vraždy, v časti dokonaného a v časti v štádiu pokusu. Taktiež začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová a doplnila: "Podľa doterajších zistení, doposiaľ nezistený páchateľ v presne nezistenom čase včera v popoludňajších hodinách v dome na Fučíkovej ulici v Handlovej vystrelil do hlavy 5-ročného dievčatka. V dôsledku výstrelu bolo dievčatko ihneď mŕtve. Taktiež vystrelil na 36-ročnú Martinu, matku maloletej." Žena utrpela vážne zranenia hlavy a v kritickom stave bola hospitalizovaná v banskobystrickej nemocnici. "Predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania je aj smrť 43-ročného Petra, ku ktorej došlo na tej istej adrese," dodala hovorkyňa.

Na miesto činu sa okamžite dostavil policajný výjazd a súdny lekár. Policajti na mieste zaistili krátku guľovú zbraň, ktorá bude podrobená expertíznemu skúmaniu, u mŕtvych tiel vykonajú súdnu pitvu. Tá ukáže presnú príčinu smrti u oboch nebohých. "Čo bolo príčinou tejto tragédiu, pri ktorej vyhasol život malého dieťaťa, jeho otca, pričom matka dieťaťa so strelným poranením bojuje o život, je predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," uzavrela Antalová.

Ako sme už informovali, k tragédii došlo pravdepodobne tak, že otec pod vplyvom alkoholu vytiahol na svoju dcérku Martinku a na jej matku, svoju družku Martinu zbraň a niekoľkokrát vystrelil. Otrasný čin dokonal tým, že zbraň otočil proti sebe. Martina mala okrem päťročnej dcérky, ktorej otcom bol nebohý Peter, aj dve staršie deti z predchádzajúceho vzťahu. Syna Róberta a dcéru Sofiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu