Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lúpež v herni: Neznámy páchateľ ukradol vyše 3-tisíc eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Polícia pátra po neznámom páchateľovi lúpeže v herni na Tomášikovej ulici v Bratislave. Ako informovala hovorkyňa bratislavskej polície Karina Považanová, ozbrojený a kuklou maskovaný muž prišiel do herne približne o 16:30 a od zamestnankyne herne žiadal peniaze pod hrozbou použitia zbrane.

Žena mu dala približne 3 500 eur. Páchateľ ušiel na doposiaľ neznáme miesto. Počas lúpeže nikoho nezranil, okrem zamestnankyne sa v tom čase v herni nachádzali traja zákazníci. Páchateľom je muž vo veku 20 až 30 rokov. Oblečenú mal mať čiernu mikinu, krátke modré nohavice, obuté tenisky s výraznými oranžovo-žltými šnúrkami, maskoval sa čiernou kuklou. Polícia v tejto súvislosti žiada o pomoc verejnosť. Ak si občania všimli v spomínanom čase na Tomášikovej ulici a v jej okolí unikajúceho muža alebo niečo podozrivé, treba to oznámiť telefonicky na čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

V tejto súvislosti polícia prosí verejnosť o pomoc. "V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 16.30 h na Tomášikovej ulici v Bratislave a v jej blízkom okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," povedala Považanová.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu