Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zlodej si z bratislavskej banky odniesol vyše 33-tisíc eur!

Polícia pátra po mužovi, ktorý 27. júna lúpil v banke na Záhradníckej ulici v Bratislave. Zobraziť galériu (5)
Polícia pátra po mužovi, ktorý 27. júna lúpil v banke na Záhradníckej ulici v Bratislave. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Počas piatkovej (27. 6.) lúpeže v jednej z pobočiek bánk v Bratislave si zlodej odniesol 33.545 eur a 110.200 českých korún. Pracovníčka mu peniaze vydala, keďže jej hrozil, že použije zbraň.

"Po získaní finančnej hotovosti neznámy páchateľ zamkol zamestnancov banky v miestnosti a ušiel po nadjazde na Bajkalskej ulici smerom na Trenčiansku ulicu," povedal dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. V pobočke boli v čase vlámania tri zamestnankyne banky, no žiadny klient. Lúpež sa zaobišla bez zranení.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní zlodeja. Muž má asi 30 až 40 rokov, je vysoký približne 180 až 185 cm, má vyšportovanú postavu a krátke svetlé vlasy. Oblečené mal čierne trojštvrťové nohavice, čiernu športovú bundu s kapucňou, sivé tenisky s bielou podrážkou, na hlave sivozelenú šiltovku a tvár si kryl bielou šatkou.

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu podozrivej osoby na fotografiách oznámte na bezplatnom telefónnom čísle 158, na čísle alebo na osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzval Szeiff.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu