Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šoférovi zistili takmer 3,5 promile, ďalšia vodička nafúkala 2,6 promile

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/TRENČÍN - Takmer 3,5 promile nafúkal vodič Felicie, ktorého policajti cez víkend kontrolovali pri Prievidzi. Tridsaťdeväťročný muž už čelí obvineniam z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

Alkoholom posilneného mladíka zastavili aj v Starej Turej. Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, 19-ročnému vodičovi VW Polo zistili 1,29 promile.

Obvineniu sa nevyhol rovnako ako 63-ročný vodič Fordu Fiesta, ktorého hliadka kontrolovala v nedeľu ráno v Hornej Strede v okrese Nové Mesto nad Váhom. Vodičovi namerali 1,15 promile.

Opitú vodičku Octavie prichytili policajti v nedeľu nadránom v Oravskej Lesnej v okrese Námestovo. Štyridsaťšesťročná Češka nafúkala 1,25 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,6 promile. Žene zadržali vodičský preukaz a predviedli ju na policajné oddelenie.

Obvinili ju z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, skrátené vyšetrovanie ukončili návrhom na podanie obžaloby. Obvinenej žene v prípade dokázania viny hrozí až rok za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu