Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Expresný zásah polície: Páchateľa lúpeže v Malackách chytila do dvoch hodín!

Takto sa Rudolf (49) pokúsil vylúpiť banku v Malackách Zobraziť galériu (7)
Takto sa Rudolf (49) pokúsil vylúpiť banku v Malackách (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA - Po necelých dvoch hodinách sa polícii podarilo zadržať muža, ktorý dnes popoludní prepadol banku na Záhoráckej ulici v Malackách. Páchateľa, 49-ročného Rudolfa z Malaciek, už vyšetrovateľ obvinil z trestného činu lúpeže.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Karina Považanová, muža zadržali v jednom z bytov na Veľkomoravskej ulici v Malackách. "Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov je vyšetrovateľ pripravený podať podnet k návrhu na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby," uviedla Považanová. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému sedem- až 12- ročný trest väzenia.

K prepadnutiu banky na Záhoráckej ulici v Malackách prišlo dnes približne o 13.45 h. Do pobočky banky, kde sa v tom čase nachádzal jeden klient, prišiel muž a pod hrozbou použitia noža žiadal o vydanie finančnej hotovosti do pripravenej igelitovej tašky. Keď mu však peniaze pracovníci banky odmietli vydať, utiekol. Pri incidente nikto neutrpel zranenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu