Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Opitý Košičan bez vodičáku: Spôsobil nehodu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE - Ťažké zranenia dvoch ľudí si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu o 6.35 h na ceste III. triedy medzi Košicami a obcou Zdoba.

Na mokrom povrchu priameho úseku cesty dostal šmyk a nezvládol riadenie vozidla zn. Opel Corsa 33-ročný vodič z okresu Košice-okolie. Auto šoféroval napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Policajti mu navyše namerali 1,10 mg/l alkoholu v dychu, čo sa rovná 2,29 promile. Informoval o tom dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Po šmyku opel narazil do svahu a následne sa odrazil späť na vozovku, kde sa zrazil s protiidúcim autom Dacia Logan, ktoré viedol 52-ročný Košičan. "Pri nehode vodič opla utrpel ľahké zranenia s dobou liečenia do 14 dní. Vo vozidle sa však ťažko zranili jeho dvaja spolujazdci. Vodič dacie utrpel ľahké zranenia s dobou liečenia 14 dní," uviedol Szabó.

Na vozidlách vznikla celková škoda 2200 eur. U vodiča Dacie policajti požitie alkoholu nezistili. Košický vyšetrovateľ v súvislosti s dopravnou nehodou začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví a prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu