Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladí a opití: Štefan skončil s autom v priekope, Anna na streche

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE - Pri nehodách dvoch mladých ľudí úradoval alkohol. Dvadsaťštyriročný Štefan skončil v autom v priekope. Auto si zobral bez súhlasu majiteľa, šoféroval opitý a navyše má uložený zákaz jazdiť.

Nehoda sa stala v obci Bukovec v okrese Košice-okolie. Vodič Opla Tigra zišiel z cesty, prešiel ponad zvodidlo, prevrátil sa na strechu a spadol do osem metrov hlbokej priekopy. Zo zranení sa bude liečiť asi dva týždne.

Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, pri dychovej skúške mu namerali 1,83 promile. Štefana obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia, ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Opitá šoférovala aj 21-ročná Michalovčanka Anna. Vodička Alfy Romeo 156 havarovala pri obci Klokočov v Michalovskom okrese. S autom zišla z cesty, narazila do betónového mostíka, vyletela do vzduchu, následne narazila do druhého betónového mostíka, auto znovu vyletelo do vzduchu a dopadlo na strechu.

Šoférka sa zo zranení bude liečiť viac ako 42 dní. Mladej žene zistili 1,15 promile. Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci pre ublíženie na zdraví. Okolnosti nehody vyšetrujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu