Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Šialenec na cestách: Na mol opitý vrazil do kočíka s dieťaťom, unikal polícii

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Dnes, v čase o 16:34 hod šoféroval vozidlo VW Passat (EČV- BA) Štefan (31) z Bratislavy, ktorý pri vychádzaní z vedľajšej cesty narazil na Vietnamskej ulici do vozidla BMW (EČV- BL) a následne z miesta nehody ušiel. Vodič vozidla BMW začal unikajúceho vodiča vozidla VW prenasledovať, na najbližšej križovatke ulíc Beckovská- Vietnamská ho zablokoval.

V tom vodič VW Passat zaradil spiatočku, začal cúvať, pričom vybehol na chodník, kde s vozidlom narazil do kočíka, v ktorom bolo malé dieťa. Vodič vozidla VW aj napriek všetkému z miesta dopravnej nehody ušiel. O 16:42hod policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky unikajúceho vodiča chytili na Spútnikovej ulici v Bratislave. Ihneď na to zistili, že vozidlo viedol pod vplyvom alkoholu. Počas dychovej skúšky mu namerali 1,39 mg/l alkoholu, pri opakovanej dychovej skúške 1,38 mg/l alkoholu.

Dieťa utrpelo poranenie, ktorého rozsah bude známy až po vyšetrení v nemocnici, kde bolo pracovníkmi  RZP okamžite prevezené. Bezohľadný vodič bol prevezený do nemocnice na ošetrenie, odkiaľ bude eskortovaný na príslušné oddelenie polície, kde ho obvinenie zrejme neminie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu