Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Roman okradol hokejistu Gáboríka: Zo štadióna mu odniesol všetko pivo!

Gáborík sa stal obeťou dlhoprstých
Gáborík sa stal obeťou dlhoprstých (Zdroj: SITA)

TRENČÍN - Vrchol drzosti! Pred vyše týždňom došlo na zimnom štadióne známeho hokejistu Mariána Gáboríka k bizarnej krádeži. Dlhoprstí športovcom z priestoru pri ľadovej ploche ukradli desiatky litrov piva.

Roman (37) z Nového Mesta nad Váhom sa spolu s kamarátom v sobotu (20. apríla) vybral na Gáboríkov zimný štadión s jasným úmyslom - kradnúť. Nie však hocičo, chuť dostal na poriadnu dávku piva. "Z priestoru pri ľadovej ploche  odcudzil dva nerezové sudy o objeme 30 litrov, v ktorých bolo 12º pivo a dva nerezové sudy o objeme 50 litrov, v ktorých bolo 10º pivo," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Sudy s pivom v hodnote 428 eur chlapi naložili do auta a odišli. Veľmi dlho si ich však neužili. Polícia Romana dolapila a obvinila z krádeže. "Obvinenému Romanovi v prípade preukázania viny hrozí až dvojročné väzenie," dodala Antalová. Jeho údajný komplic obvinený nebol, nemal ani tušenia, že sa podieľa na krádeži. Roman totiž pracoval pre firmu, ktorá zásobovala štadión, zlodejskú akciu mal tak dopredu premyslenú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu