Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Bratislave vykradli auto: Zlodej spôsobil škodu za 27 tisíc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Viac ako 27.000 eur vznikla škoda majiteľovi auta, ktorému piatok 22. februára zlodej vykradol auto.

 Z auta zaparkovaného pred predajňou nábytku v Bratislave neznámy páchateľ ukradol koženú pracovnú tašku, v ktorej sa nachádzala peňaženka, osobné doklady poškodenej osoby, finančná hotovosť v rôznej mene a platobné karty. Majiteľovi auta Audi A4 z okresu Dunajská Streda tak vznikla škoda viac ako 27.000 eur. Informoval o tom hovorca bratislavského Krajského riaditeľstva Policajného zboru František Peczár.

"Dňa 22. februára krátko pred poludním vykonal v súčasnosti neznámy páchateľ krádež vlámaním do motorového vozidla Audi A4 zaparkovaného v tom čase pred vchodom do predajne nábytku na Rožňavskej ulici v Bratislave. Páchateľ si z vozidla odniesol koženú pracovnú tašku v ktorej sa nachádzala peňaženka, osobné doklady poškodenej osoby, finančná hotovosť v rôznej mene a platobné karty. Neznámy páchateľ tak svojim konaním spôsobil poškodenému mužovi (48) z okresu Dunajská Streda škodu viac ako 27.000 eur," konkretizoval hovorca.

Príslušný vyšetrovateľ PZ už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže. Páchateľovi tak za tento skutok hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na tri až 10 rokov. Dodal hovorca Peczár.                    

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje vodičov, aby si pri opustení vozidla vzali so sebou svoje cennosti alebo ich aspoň uložili do batožinového priestoru, nech zbytočne nepútajú pozornosť. V aute by si ľudia nemali odkladať ani technický preukaz či iné doklady. Zároveň by nemali auto zaparkovať na opustenom priestore a taktiež treba klásť dôraz na dostatočné zabezpečenie vozidla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu