Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Imrich (57) zmlátil matku: Musím ťa zabiť, kričal a udieral do nehybného tela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE – O život ju takmer pripravila „vlastná krv“! Na vyhrážky a surovú bitku, ktorú si dôchodkyňa (78) z Poproče vyslúžila od syna Imricha (57), tak skoro nezabudne. Podgurážený muž sa vlastnej matke za roky starostlivosti odvďačil svojským spôsobom. Posilnený alkoholom ju mlátil po celom tele až do chvíle, kým nehybne ostala ležať na zemi!

Hádka so synom sa pre dôchodkyňu z Poproče vo štvrtok zmenila na boj o holý život. Keď sa Imrich vrátil z krčmy, namiesto pozdravu matke adresoval vyhrážky smrťou a ľahol si spať. Po troch hodinách sa prebudil a ešte stále posilnený alkoholom sa dôchodkyni opäť začal vyhrážať. „Po následnej hádke s matkou sa jej niekoľkokrát vyhrážal, že ju  musí zabiť,“ informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Dôchodkyňa schytila barlu a pred agresívnym synom sa pokúšala ujsť. Využila jeho chvíľkovú nepozornosť a vybehla na dvor, násilnícky Imrich ju však dobehol a v tom začalo peklo. „Syn ju dobehol, zvalil na zem a začal ju biť po celom tele, pričom vykrikoval, že ju musí zabiť,“ dodala Szabó. Keď sa doráňaná dôchodkyňa prestala hýbať, Imrich si sadol na schody a bezducho pozeral na jej nehybné telo.

V tom však žena pozbierala posledné sily a pohla sa. „Na to obvinený vstal, prišiel k nej a opäť ju začal biť,“ uviedol Szabó. Keď sa vysilená matka snažila kričať o pomoc, syn jej zakrýval ústa. Zúfalé výkriky však našťastie začuli okoloidúci, ktorí ju v poslednej chvíli zachránili.

Imricha obvinili z nebezpečného vyhrážania a previezli do policajnej cely. Len pred pár dňami bol pritom za podobný incident uznaný vinným. Za opakované obzvlášť neľudské správanie k matke mu hrozí 3-ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu