Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Úlovok z fóliovníka v Tornali: Pestovanie rajčín a papriky si takto spríjemnil marihuanou!

Na záhradke sa rastlinám darilo Zobraziť galériu (5)
Na záhradke sa rastlinám darilo (Zdroj: SITA)

TORNAĽA – V rukách polície skončil prešpekulovaný záhradkár (34) z Tornale, ktorý si vo svojom fóliovníku okrem rajčín a paprík pestoval aj rastlinky konope. Zásoby na zimu mu však zhabali muži zákona, ktorí mu nezvyčajný koníček zatrhli. Bolo im jasné, že množstvo drogy muž určite nemal len pre svoju vlastnú potrebu. A aj keby, vysokému trestu by sa tak či tak nevyhol.

„Vyšetrovateľ v Revúcej obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, 34-ročného muža z Tornale,“ povedala nám banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Vypestoval si marihuanu, hrozí
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Údajný díler si najprv zohnal semienka rastliny a už len nájsť im vhodné miesto. Nakoniec sa rozhodol pre fóliovník, ktorý slúžil aj ako úkryt. Očiam mužov zákona však skrýša za rodinným domom neunikla a marihuanové zásoby mužovi zhabali. „Znalecký posudok Kriminalisticko expertízneho ústavu PZ v Slovenskej Ľupči  potvrdil, že sa jednalo o marihuanu,“ dodala hovorkyňa.

Vypestoval si marihuanu, hrozí
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Z množstva, ktoré sa mu podarilo dopestovať, by sa dalo vyrobiť až takmer 500 jednorazových dávok. Tornalčana stíhajú zatiaľ na slobode, no hrozí mu, že strávi až 10 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu