Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Samovražda na druhý pokus: Dolámaný vyskočil z okna nemocnice!

ilustračný záber
ilustračný záber

BRATISLAVA – Osud porazil na druhý pokus. Mladý Radoslav († 23) sa pokúsil o samovraždu pred dvoma týždňami. Lekári ho zachránili, on sa však rozhodol vziať si život opäť. Vyskočil z 12. poschodia z okna nemocnice.

Radoslav zo Senice sa v nemocnici zotavoval z vážnej operácie. Po tom, ako pred dvoma týždňami vyskočil zo siedmeho poschodia mal vážne poranenú chrbticu. Dva týždne ležal na ARE v Univerzitnej nemocnici v Bratislave, kde lekári bojovali o jeho život. Jeho zdravotný stav bol stabilizovaný a Radoslava premiestnili na ortopédiu. Všetko sa zdalo byť v poriadku, mladík spolupracoval s lekármi.

Včera ráno sa však rozhodol pokus o samovraždu zopakovať. Vyskočil z 12. poschodia z okna nemocnice. Všetkých jeho čin prekvapil, po vážnej operácií bol totiž imobilný. Tagickú udalosť potvrdila aj hovorkyňa nemocnice Petra Maťašovská. „Pacient bol hospitalizovaný na ortopédii iba pol dňa. Predtým ležal takmer dva týždne na ARO, kde sa zotavoval z vážnej operácie chrbtice a dolnej končatiny. Ráno, predtým ako ukončil svoj život skokom z okna izby, bol stabilizovaný, jeho zdravotný stav sa zlepšoval a spolupracoval s lekármi,“ povedala hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu