Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Meghan vraj bola na korunovácii: V takomto prestrojení... To je šialené!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: BBC a profimedia.sk)

LONDÝN - Tak toto nemá chybu! Nepochybne najviac sledovanou udalosťou uplynulých dní bola korunovácia Karola III. a jeho manželky Camilly. Tú si vraj podľa niektorých šialených teórii napokon nedala ujsť ani ich nevesta Meghan. Na veľkolepé podujatie údajne mala prísť v prestrojení.

Aj ten, koho dianie okolo kráľovskej rodiny príliš nezaujíma, vie, že princ Harry sa na korunovácii svojho otca Karola III. ukázal. A to aj napriek tomu, že vzťahy medzi nimi sú už dlhšie napäté. Na korunováciu prišiel bez svojej manželky Meghan. Hlavným dôvodom mala byť narodeninová oslava ich 4-ročného syna Archieho. 

Viacerí vtipálkovia sa ale zhodujú na tom, že pravda je úplne inde. Podľa ich tvrdení sa Meghan slávnostného ceremoniálu zúčastnila a dokonca v dokonalom prestrojení. Sociálnymi sieťami sa preto začala šíriť koláž Harryho manželky a staršieho pána, ktorého diváci zbadali pri sledovaní priameho prenosu. „Meghan, nás neoklameš!” znie jeden z komentárov od vtipálkov. 

Zahraničným médiám sa v súvislosti s týmto žartíkom podarilo odhaliť identitu spomínaného pána. V skutočnosti ide o sira Karla Jenkinsa (79), ktorý je uznávaným hudobným skladateľom a jeho tvorba dokonca znela počas korunovácie.

Meghan vraj bola na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: KorunováciaKráľovská rodinaMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu