Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Tak predsa sú spolu? Bývalých milencov opäť načapali ruka v ruke!

Camila Cabello a Shawn Mendes Zobraziť galériu (7)
Camila Cabello a Shawn Mendes (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA MONICA - Každý by ich rád videl opäť ako pár! Na topkách sme vás nedávno informovali o horúcich bozkoch, ktoré si na verejnosti vymieňali speváčka Camila Cabello (26) a Shawn Mendes (24). Hoci sa v médiách hovorilo, že išlo len o také vzplanutie medzi bývalými partnermi a že nejde o nič vážne, najnovšie zábery dokazujú, že pravda bude zrejme iná.

Stará láska nehrdzavie! A vyzerá to tak, že aj Camila Cabello a Shawn Mendes toho budú dôkazom... Pred pár dňami ich nafotili, ako si na slávnom hudobnom festivale Coachella vymieňajú vášnivé bozky a dnes je jasné, že spolu trávia stále viac času. 

Dôkazom sú zábery, ktoré sa objavili na sociálnej sieti Instagram. Televízna hviezdička Jessica Rendall totiž zverejnila video, na ktorom sa Shawn a Camila ruka v ruke prechádzajú ulicami. „Potvrdené, že sú opäť spolu,” tešila sa Jessica a týmto spravila radosť mnohým fanúšikom, ktorí fandia láske tohto páru. 

Camila Cabello a Shawn Mendes
Zobraziť galériu (7)
Camila Cabello a Shawn Mendes  (Zdroj: Instagram/ Jessica Rendal)

Daily Mail v súvislosti s tým priniesol aj vyjadrenia od zdroja z ich okolia. „V uplynulých týždňoch si spolu vyšli s priateľmi, ale aj sami dvaja. Uvidia, ako to medzi nimi nakoniec dopadne,” povedal na margo toho. Nuž, aj my sme celkom zvedaví...

Viac o téme: Shawn MendesCamila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu