Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

TRAGÉDIA v priamom prenose: Mladý raper (†17) sa OMYLOM zastrelil!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram R.H.)

VIRGINIA - Zbytočná smrť! Len 17-ročný raper, známy ako Rylo Huncho z Virginie, sa omylom pripravil o život počas natáčania príbehu na sociálnu sieť Instagram. V jednom momente na seba namieril zbraň v domnení, že má zaistenú poistku a stlačil spúšť. Zastrelil sa!

K tragédii došlo minulý týždeň v stredu. A hoci polícia identitu zosnulého mladíka nepotvrdila, podľa portálu The Direct má ísť o sedemnásťročného Raleigha Freemena III., ktorý na hudobnej scéne vystupoval pod prezývkou Rylo Huncho. Na sociálnej sieti sa navyše objavilo video, ktoré má smutný incident zachytávať. 

TRAGÉDIA v priamom prenose:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R.H.)

Raper mal na svojom profile práve spustené živé vysielanie, v ktorom rapoval so zbraňou v ruke. Podľa denníka Daily Mail počas vystúpenia vypol poistku... Na to však zrejme zabudol, namieril si zbraň na hlavu a zmačkol spúšť. Na nahrávke zaznie výstrel a potom mladík zmize zo záberu. Raper bol neskôr objavený bez známok života vo svojom dome v meste Suffolk vo Virginii. 

Ako informuje polícia, 17-ročný muž zomrel na následky "náhodného strelného poranenia, ktoré si sám spôsobil". Vo veci však stále prebieha vyšetrovanie. 

Upozornenie: Video nie je vhodné pre maloletých a slabšie povahy!

Viac o téme: Rylo Huncho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu