Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Paris Hilton prestala s tajnosťami: Svetu ukázala dcérku London... Je nádherná!

Paris Hilton Zobraziť galériu (2)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Konečne! To si povedalo množstvo fanúšikov a zvedavcov, ktorí sa nevedeli dočkať momentu, keď pracháčka Paris Hilton (43) ukáže svetu svoje druhé dieťatko. Dcérka London prišla na svet koncom novembra a je to skutočne rozkošné dievčatko.

Kedysi kontroverzná rozmaznaná blondínka, dnes milujúca dvojnásobná mamička! Paris Hilton sa môže pochváliť krásnou rodinkou. Svoje šťastie našla po boku muža menom Carter Reum. Spoločne majú dve deti, ktoré im vynosila a porodila náhradná matka. 

Galéria: Paris Hilton

Paris sa o svoje šťastie ochotne delí s celým svetom. Nuž, a dnes prišiel ten deň, keď pyšná mamička po mesiacoch tajností zverejnila fotky svojej malej princeznej. „Od kedy si pamätám som snívala o tom, že budem mať dcérku, ktorá sa bude volať London. Som tak vďačná, že je tu. Naozaj si vážim každú chvíľku, ktorú s ňou strávim. Spoločne s Phoenixom mi ukázali lásku, o ktorej som nevedela, aká môže byť silná, kým som sa nestala matkou,” uviedla v príspevku Hilton.

Slávna mamička zverejnila sériu fotografií, na ktorých je zachytené ich rodinné šťastie. Pred objektívom pózovala nielen s princezničkou, ale aj s manželom a ich synčekom. Krásna rodinka, čo poviete?!

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu