Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

BOLESTNÁ SPOVEĎ známej krásky o boji s RAKOVINOU: Keď sa po operácii pŕs videla v zrkadle, úplne ju to zlomilo!

Olivia Munn Zobraziť galériu (5)
Olivia Munn (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - So svetom sa delí o svoje trápenie a bolesť! Krásna herečka Olivia Munn (43) len nedávno priznala, že zvádza boj s rakovinou. V týchto dňoch poskytla magazínu PEOPLE úprimný rozhovor, v ktorom prehovorila o svojich pocitoch i o tom, čím si prechádza.

Zhruba pred rokom a pol lekári diagnostikovali známej herečke Olivii Munn rakovinu prsníka. Brunetka absolvovala viacero potrebných operácií, vrátane dvojitej mastektómie, a liečbu. Ako v rozhovore pre People priznala, nič ju nedokázalo pripraviť na to, čo po zákroku nasledovalo. 

Keď týždeň po operácii išla na kontrolu k lekárovi a prvýkrát sa videla bez obväzov, zdrvilo ju to. „Bol to šok a bolo to veľmi náročné. Pamätám si, ako som sa pozerala do zrkadla spolu s ním a nemala som žiadne emócie. Len som prijímala, čo on hovoril,” uviedla Olivia. 

„Skutočne som sa usilovala byť pripravená. Ale pravda je taká, že nič ma nedokázalo pripraviť na to, ako som sa cítila. Bolo to ťažšie, než som predpokladala,” dodala. Munn po mastektómii mala dočasné silikónové implantáty, ktoré boli umiestnené pod svalmi alebo tkanivami hrudnej steny, aby postupne natiahli kožu a vytvorili priestor pre trvalé implantáty. 

„Keď som vtedy po kontrole prišla domov a vyzlečená som sa pozerala do zrkadla, úplne ma to zlomilo,” priznáva otvorene herečka. Súčasťou jej liečby bola aj hormonálna terapia, ktorá jej vyvolala menopauzu. 

Galéria: Olivia Munn

Olivia je matkou 2-ročného synčeka Malcoma. Aj kvôli nemu sa nevzdáva a s chorobou bojuje. Zároveň chce zvýšiť povedomie o tejto chorobe a nabádať ženy, aby si na seba dávali pozor a nezanedbávali preventívne prehliadky. „Som tu a som rada, že som mala možnosť bojovať. Že som mala šancu. Viem, že mnohým ľuďom táto možnosť nie je doprianá. Som extrémne vďačná,” uzavrela.

Viac o téme: Olivia Munn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu