Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Záhadná SMRŤ mladej speváčky (†30): Zastavilo sa jej srdce?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

SOUL - Fanúšikovia juhokórejského popu - K-Popu majú hlavu v smútku. Dôvodom je náhla smrť mladučkej umelkyne menom Park Bo Ram. Tá pred pár dňami nečakane zomrela na zástavu srdca. Mala len 30 rokov.

Podľa medializovaných informácií smrť mladej umelkyne nastala počas toho, ako bola na návšteve u svojej kamarátky. Tam spolu s ďalšími dvoma ženami údajne popíjali alkohol.

Park Bo Ram
Zobraziť galériu (2)
Park Bo Ram  (Zdroj: Profimedia)

Správa z policajných spisov uvádza, že päť minút pred desiatou hodinou večer si odskočila na toaletu. Keď sa z nej dlhšie nevracala, išli ju kamarátky skontrolovať. Naskytol sa im desivý pohľad - Park Bo Ram ležala na zemi a bola v bezvedomí. Až do príchodu záchranárov sa ju snažili oživovať. Po príchode do nemocnice, v čase 23:17 bola speváčka prehlásená za mŕtvu. 

Smutnú správu o jej skone oznámila agentúra Xanadu Entertainment, ktorá umelkyňu zastupovala. Ako informuje Variety, príčina smrti je zatiaľ predmetom vyšetrovania. Hovorí sa však o zástave srdca. 

„Delíme sa s vami o smutné správy, ktoré lámu srdce. Všetci umelci a pracovníci našej agentúry sme touto smutnou správou zasiahnutí. Pohreb sa bude konať po konzultácii so pozostalou rodinou. Ešte raz vyjadrujeme úprimnú sústrasť a nech zosnulá odpočíva v pokoji,” znie vyhlásenie agentúry. 

Park Bo Ram na seba prvýkrát upozornila v speváckej súťaži Superstar K2. Pred pár dňami jej vyšla nová skladba s názvom I miss you, čo v preklade znamená Chýbaš mi... Z toho priam behá mráz po chrbte!

Viac o téme: Park Bo Ram
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu