Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

ROZVOD slávnej dvojice všetkých šokoval: Ich okolie prezradilo pravý dôvod konca!

Sacha Baron Cohen a Isla Fisher Zobraziť galériu (2)
Sacha Baron Cohen a Isla Fisher (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ich manželstvo je definitívne minulosťou. Počas predchádzajúceho týždňa šokoval známy herecký pár Sacha Baron Cohen (52) a Isla Fisher (48) správou, že sa rozvádzajú. Momentálne sa však špekuluje hlavne o tom, čo dvojicu k tomuto rozhodnutiu viedlo.

V piatok sme vás informovali o tom, že dvojica zverejnila na svojich sociálnych sieťach šokujúci odkaz. Ich 13-ročné manželstvo je totiž minulosťou, keďže počas minulého roka podali žiadosť o rozvod.

Počas víkendu začali fanúšikovia vo veľkom špekulovať o tom, čo viedlo dvojicu k tomuto rozhodnutiu. Svetlo do celej situácie priniesol Daily Mail, podľa ktorého bolo hlavným kameňom úrazu rozhodnutie o tom, kde sa usadia. 

„Cohen vyrástol v londýnskej časti Hammersmith a so svojou rodinou si je veľmi blízky. Preto sa chcel veľmi vrátiť do Londýna, zatiaľ čo jeho manželka bola šťastnejšia v jej rodnej Austrálii. Nezhoda na tom, kde budú bývať, sa podpísala aj na konci ich vzťahu," povedal zdroj.

Dvojica bývala počas pandémie v rokoch 2020 a 2021 v Austrálii, avšak následne sa presunula do Londýna. „Návrat do Veľkej Británie bol veľký šok. Dlho bývali mimo nej a sťahovanie neplánovali. Odvtedy to však začalo byť zložité a ako sa hovorí, domov je tam, kde vás ťahá srdce. Sacha si asi myslel, že to bude lepšie, ale stal sa pravý opak," doplnil druhý zdroj. 

Sacha Baron Cohen a Isla Fisher
Zobraziť galériu (2)
Sacha Baron Cohen a Isla Fisher  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sacha Baron CohenIsla Fisher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu