Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Idol mnohých žien čelí HEJTOM: Na vine je bozk s mužom!

Buck zistil, že je bisexuál.
Buck zistil, že je bisexuál. (Zdroj: ABC)

LOS ANGELES - Toto zlomilo srdce mnohým fanúšičkám! Seriál 911 sa teší veľkej popularite a fanúšikovskú základňu má nepochybne aj u nás na Slovensku. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je herec Oliver Stark (32), ktorý stvárňuje fešáka Bucka. Ako umelec najnovšie prezradil, v uplynulých dňoch musel čeliť homofóbii.

Tvorcovia spomínaného seriálu si totiž pre postavu Evana Buckleyho, prezývaného Buck, pripravili zaujímavú zápletku. Fešáčikovi, ktorý mal za sebou viacero vzťahov so ženami, totiž prišiel do cesty zaujímavý muž. A to požiarnik Tommy Kinard, ktorého stvárňuje Lou Ferrigno Jr. Dvojica si v sobotňajšej časti dala bozk, čo u divákov vyvolalo pomerne búrlivé reakcie. 

„Som ohromený pozitívnou reakciou na Buckov príbeh. Prečítal som si množstvo vašich správ a nemôžem byť viac pyšný,” napísal v úvode príspevku herec a prihovoril sa aj hejterom. „Ak patríte k tej malej skupinke ľudí, ktorí tvrdia, že to celé zničilo ten seriál, tak vedzte, že mi to je úplne jedno,” dodal. 

Ako Stark ďalej vysvetlil, seriál 911 je o láske a inklúzii. „Od začiatku obsahuje queer vzťahy, vrátane krásneho černošského lesbického manželstva, v podaní dvoch najlepších herečiek. Ak je tu ďalšia postava, ktorá si uvedomí svoju bisexualitu a vás to rozrušuje, obávam sa, že ste nepochopili celý zmysel tohto seriálu,” uzavrel sympatický herec. 

Tvorcovia si so Starkom viackrát prešli túto myšlienku a on sa tomu vôbec nebránil. „Buck bol od začiatku taká divoká karta, miláčik žien. Toto je pre neho samého niečo prekvapivé a nové,” zhodnotila osud obľúbenej postavy Starkova kolegyňa Angela Bassett. Čo na zmenu v živote fešáka Bucka hovoríte vy?

Viac o téme: 911Oliver Stark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu