Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi modelku (21) nafotili s NOVÝM MILENCOM: Má 65 rokov a takto sa cmúčkali na pláži!

Aoki Lee Simmons Zobraziť galériu (2)
Aoki Lee Simmons (Zdroj: Profimedia)

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Vekový rozdiel neriešia! Zahraničné médiá sú v týchto dňoch plné správ o tom, že v šoubiznise sa zrodil nový párik. Modelka a prominentná dcérenka Aoki Lee Simmons (21) zbalila 65-ročného majiteľa luxusných reštaurácií menom Vittorio Assaf. Dvojica si momentálne užíva luxusnú dovolenku, kde neušli pozornosti paparazzov.

Aoki Lee Simmons je verejnosti známa nielen ako modelka, ale aj ako dcéra hudobného magnáta Rusella Simmonsa a dizajnérky Kimory Lee Simmons. Od teraz sa už o nej bude hovoriť aj ako o frajerke majiteľa luxusných reštaurácií Vittoria Assafa.

Zaľúbenci si momentálne užívajú chvíle oddychu na ostrove Svätý Bartolomej. Tam sa nevyhli bulvárnym fotografom, ktorí si ich s nadšením fotili. Nečudo, dvojica sa nebránila vzájomným dotykom a bozkom. FOTO nájdete TU!

Na krásne ženy má Vittorio slabosť. V minulosti bol ženatý s modelkou Charlotte Bonstrom. Rozviedli sa preto, lebo ona mala milostnú aféru s mužom jej sestry - dvojičky. Naposledy bolo meno Vittoria spájané s 24-ročnou modelkou menom Nya Gatbel. Ako vidno, nahradila ju už mladšia kráska. 

Vittorio Assaf naposledy tvoril pár s modelkou menom Nya Gatbel.
Zobraziť galériu (2)
Vittorio Assaf naposledy tvoril pár s modelkou menom Nya Gatbel.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Aoki Lee SimmonsVittorio Assaf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu