Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Geissenka to prehnala s úpravami: Preboha, Carmen, veď to už ani nie si ty!

Carmen Geiss
Carmen Geiss (Zdroj: Instagram)

MONACO - Sranda musí byť! To si zrejme povedala Carmen Geiss (58) krátko pred tým, než na sociálnych sieťach zverejnila svoj posledný príspevok. Ten prešiel takými grafickými úpravami, že slávna pracháčka sa na ňom už na seba ani nepodobá.

Rôzne grafické úpravy, filtre a vylepšenia sú pre mnohých užívateľov sociálnych sietí veľkým lákadlom. Neraz totiž dokážu skryť nejaký ten nedostatok alebo ubrať nejakú vrásku či roky. Občas nevedia odolať ani známe tváre. Tie za tento krok neraz schytajú poriadnu kritiku. 

Inak tomu nebolo ani v prípade televíznej hviezdičky Carmen Geiss. Tá v týchto dňoch zverejnila fotku s kamarátkami. Pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že záber prešiel určitými úpravami. Fanúšikovia to dali najavo aj v komentároch. „Och Carmen, toto je smiešne. Vyzeráš tam, ako keby si mala 30 rokov. Nabudúce použi menej filtrov,” znejú vybrané z reakcií. 

Carmen na kritiku zareagovala pomerne svojsky - zverejnila fotografiu, ktorá prešla ešte väčšími úpravami. „Teraz pani Geissenová ešte raz, ale celkom prirodzená a bez filtrov. Ako sa vám táto zmena páči teraz?” reagovala s pobavením, čím mnohým priaznivcom nepochybne vyrazila dych. 

 

Viac o téme: GeissenovciCarmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu