Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Autistická dcéra (22) Mahuleny Bočanovej: FOTO... Aha, aká je krásna!

(Zdroj: Instagram MB)

PRAHA - Pre Mahulenu Bočanovú (57) je prioritou číslo jeden dcéra Márinka (22). Je síce už dospelá, ale má diagnostikovaný autizmus, a tak jej správanie zodpovedá približne sedemročnému dieťaťu. Napriek tomu sa rada fintí a počas sviatkov si vyžiadala mejkap od profesionálnej vizážistky. Hrdá mama sa pochválila jej fotkou... Aha, aká je krásna!

Galéria: Mahulena Bočanová

Mahulena Bočanová trávila sviatky v kruhu svojich najbližších. A tak ako sa na Veľkonočný pondelok parádila samotná herečka, sa chcela skrášliť aj jej dcéra Marina. Mama jej tak dopriala mejkap od profesionálnej vizážistky. Fotkou výsledku sa potom pochválila na sociálnej sieti Instagram.

A od sledovateľov sa dočkala len pochvalných reakcií. „Ona je tak nádherná! Tie naj črty, čo má po maminke, ale v blond prevedení. Nech je to ako je, viem, že je to veľmi ťažké, ale má tú najúžasnejšiu maminu na zemeguli. To je jej naj životné šťastie,“ napísala jedna z komentujúcich a v podobnom duchu sa niesli všetky komentáre: „Bože môj, je neskutočné nádherná, úplný anjelik.“

Dcére Mahuleny Bočanovej krátko po narodení diagnostikovali autizmus a neskôr aj epilepsiu. Hoci jej správanie zodpovedá približne sedemročnému dieťatu, s herečkou má veľmi blízky vzťah. Obetavá mama dokonca pre jej dobro obetovala aj vzťahy s mužmi a pri ich výbere je veľmi opatrná. „Ak si niekoho pustím k sebe tak blízko, že ho spozná aj Márinka, musí to byť extrémne dobrý človek,“ priznala nedávno v Show Jana Krausa. 

No tí, ktorí jej dcéru spoznali a hoci im aj vzťah s Mahulenou nevyšiel, Márinku chceli vídať aj naďalej. „Ona má anjelský dar, že komu vojde do života, tak na ňu nezabúda,“ priznala herečka, ktorej vraj pandémia koronavírusu veľmi pomohla, lebo s dcérou trávila viac času. „Tým stereotypom, že sme boli spolu od rána do večera, som jej veľmi prospela. Urobila veľký krok vpred. Bolo to prospešné minimálne pre ňu, ale aj pre mňa,“ priznala. 

Viac o téme: Mahulena Bočanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu