Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexi speváčka cestou na večeru: Mokré vlasy, negližé… Rita, práve si vyšla zo SPRCHY?!

Rita Ora Zobraziť galériu (2)
Rita Ora (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Rita Ora (33) na verejnosti pravidelne púta pozornosť odvážnymi outfitmi. Napokon pri svojej tip-top postave si ich môže dovoliť. Aktuálne sa spolu s manželom Taikom Waititim nachádza v Austrálii, kde ich paparazzi nafotili cestou na večeru. Ehm, ale krásna speváčka vyzerala, akoby práve vyšla zo sprchy!

Galéria: Rita Ora je sexi aj oblečená

Rita Ora je považovaná za jednu z najsexi speváčok súčasnosti. Pýši sa dokonalými krivkami, ktoré si poctivo vydrela v posilňovni - veď napokon na tých tehličkách to aj vidno. A tak niet divu, že sa nimi rada chváli v odvážnych outfitoch. Róby s hlbokým výstrihom, či vysoké rozparky alebo holé bruško... Nič z toho krásnej plavovláske nerobí problém. 

Aktuálne sa speváčka spolu s manželom Taikom Waititim nachádza v austrálskom Sydney, kde ich paparazzi nafotili cestou na večeru. Dvojica si to namierila do trendy francúzskej reštaurácie Huberts. A ako už býva zvykom, Rita bola opäť neprehliadnuteľná. Ale... Vyzerala, akoby práve vyšla zo sprchy. Oblečené mala dlhé saténové šaty, ktoré pôsobili ako negližé a na hlave mala "mokrý look". Veď pozrite!

Sexi speváčka cestou na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu