Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bolestné sviatky slávnej herečky: Smrť jej vzala muža, ktorého milovala!

Jennifer Garner Zobraziť galériu (6)
Jennifer Garner (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Prežívali veľký žiaľ a smútok! Herečka Jennifer Garner v pondelok na sociálnej sieti Instagram oznámila, že uplynulé veľkonočné sviatky sa v jej rodine niesli v smutnom duchu. Na večnosť totiž vo veku 85 rokov odišiel jej milovaný otec.

Ako Jennifer Garner prezradila, jej otec William John odišiel na večnosť v sobotu popoludní. Bol obkolesený svojimi najbližšími a spoločne s ním si spievali kresťanskú skladbu s názvom Amazing Grace. „Smrť 85-ročného muža, ktorý žil zdravý a úžasný život, nie je žiadnou tragédiou. Viem, ale že žiaľ je nevyhnutný,” napísala v úvode príspevku herečka. 

Zároveň v ňom chcela hovoriť o vďačnosti. Tú najskôr smerovala práve k svojmu otcovi. Tomu ďakovala za jeho nežné správanie, silu, či za šibalský úsmev a to, ako ju a jej sestry vychoval.  „Je toho toľko, čo by sa o ňom dalo hovoriť. Moje sestry a ja s tým nikdy neskončíme, lebo bol úžasný,” pokračovala Jennifer a vyzdvihla prácu všetkých zdravotníkov, ktorí sa o neho starali. 

Otec slávnej herečky pracoval ako chemický inžinier a so svojou manželkou prežili spolu krásnych 59 rokov. Okrem nej po sebe zanechal aj tri dcéry a vnúčatá. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotky. 

 

Viac o téme: Jennifer Garner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu