Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Intímnosti JLo a Bena v uliciach Brooklynu: TENTO ZADOK patrí mne!

Jennifer Lopez a Ben Affleck Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lopez a Ben Affleck (Zdroj: Profimedia)

BROOKLYN - Nie je to tak dávno, čo sa o vzťahu Jennifer Lopez (54) a Bena Afflecka (51) hovorilo, že prechádza krízou. Bolo dokonca verejným tajomstvom, že speváčka svojho manžela ťahala na párovú terapiu. No podľa najnovších záberov je zjavné, že všetky problémy sú zažehnané. Dvojica si ruka v ruke vykračovala na veľkonočný obed do reštaurácie a... Pozrite na tie intímne dotyky!

Galéria: Jennifer Lopez a Ben Affleck

Jennifer Lopez a Ben Affleck boli začiatkom roka 2000 považovaní za najkrajší pár Hollywoodu. V roku 2004 však prišiel rozchod a po takmer 20 rokoch si k sebe opäť našli cestu. Dvojica vyvolala obrovské nadšenie u fanúšikov, keď sa prevalilo, že sa v júli 2022 tajne zobrali. A hoci sa nedávno šuškalo o kríze v ich vzťahu, aktuálne to vyzerá, že sú v tom opäť až po uši. 

Paparazzi ich počas Veľkej noci nafotili v cestou na obed do reštaurácie Cecconi's v Brooklyne. Po ulici si vykračovali ruka v ruke ako čerstvo zamilovaný pár a o tom, že je medzi nimi všetko absolútne v poriadku, svedčili aj Benove nežné dotyky, ktoré venoval svojej manželke. Keď sa práve nedržali za ruky, každému dával jasne najavo, že: "tento zadok patrí jemu!"

Intímnosti JLo a Bena
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Intímnosti JLo a Bena
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu