Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

DESIVÉ CHVÍLE pre známeho herca: Počas prechádzky v parku ho surovo prepadol bezdomovec!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

NEW YORK - Keď sa herec Michael Stuhlbarg (55) v nedeľu podvečer vybral na prechádzku do obľúbeného Central Parku, ani len netušil, že bude musieť čeliť poriadne nepríjemnému incidentu. Istý bezdomovec na neho v určitom momente zaútočil a zranil ho kameňom.

Michael Stuhlbarg pôsobí prevažne na doskách, ktoré znamenajú svet, avšak na konte má tiež účinkovanie v niekoľkých známych počinoch. Spomenúť možno filmy Tvár vody, Doktor Strange, či Muži v čiernom 3. 

Michael Stuhlbarg
Zobraziť galériu (3)
Michael Stuhlbarg  (Zdroj: Profimedia)

V nedeľu večer zažil uznávaný umelec scénu ako zo zlého filmu. Ako informuje Daily Mail, bezdomovec menom Xavier Israel na neho znenazdajky zaútočil a kameňom, ktorý mal v ruke, ho udrel do zadnej časti krku. Potom sa dal na útek. Šokovaný herec sa ho rozhodol prenasledovať, avšak agresora chytili až policajti. Následne ho vzali do väzby a obvinili ho z napadnutia. 

Stuhlbarg sa nechal na mieste ošetriť, našťastie nešlo o vážne zranenia. 

V prípade agresívneho bezdomovca nešlo o prvý takýto útok. V januári 2022 bol dvakrát zadržaný kvôli podobným útokom. Istého 59-ročného muža napadol a okradol po tom, čo mu ponúkol kabát, zaútočil aj na 49-ročnú ženu, ktorá mu tiež ponúkla pomoc.  

Michael Stuhlbarg so svojou partnerkou.
Zobraziť galériu (3)
Michael Stuhlbarg so svojou partnerkou.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Michael Stuhlbarg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu