Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NÁHLA SMRŤ mladého herca (†27): Zomrel pri nehode na motorke!

Chance Perdomo Zobraziť galériu (2)
Chance Perdomo (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Zo sveta šoubiznisu prišla v týchto dňoch smutná správa. Na druhý svet odišiel talentovaný herec Chance Perdomo (†27), ktorý sa zviditeľnil napríklad účinkovaním v seriáloch Gen V, Sabrinine desivé dobrodružstva, či vo filmoch After. Osudným sa mu stala jazda na motorke.

Smutnú správu potvrdil pre Variety jeho manažér. „S ťažkým srdcom oznamujeme správu o predčasnom odchode Chance Perdoma v dôsledku nehody na motorke. Úrady uviedli, že neboli zranené žiadne ďalšie osoby. Jeho vášeň pre umenie a neukojiteľnú chuť do života pociťovali všetci, ktorí ho poznali, a jeho dobrota bude pokračovať aj v tých, ktorých miloval najviac,“ znie oficiálne stanovisko. 

Chance Perdomo
Zobraziť galériu (2)
Chance Perdomo  (Zdroj: Profimedia)

Na smutnú správu zareagovali aj tvorcovia seriálu Gen V, v ktorom napríklad účinkoval aj syn Aronolda Schwarzenegra - Patrick. „Pre tých z nás, ktorí sme ho poznali a pracovali s ním, bol Chance vždy očarujúci a usmievavý, neuveriteľne talentovaný umelec ale najmä veľmi milý človek. Písať o ňom v minulom čase nedáva zmysel. Je nám veľmi ľúto Chanceovej rodiny a smútime nad stratou nášho priateľa a kolegu. Dnes večer objímte svojich blízkych," smúti kolektív, ktorého tragédia mimoriadne zasiahla. Pod jeho príspevkami na sociálnych sieťach sa už hromadia aj smutné reakcie jeho priateľov a fanúšikov. 

Viac o téme: Chance Perdomo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu