Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nádherné gesto slávneho herca: Vážne chorému dievčatku splnil veľké prianie!

Dwayne The Rock Johnson
Dwayne The Rock Johnson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ukázal, že má srdce zo zlata. Americký herec Dwayne Johnson (51) splnil malému dievčatku menom Naomi (2) veľké prianie. Tá bojuje s vážnymi zdravotnými problémami a chcela, aby jej zaspieval pesničku z jej obľúbenej rozprávky Vaiana: Legenda o oceáne, v ktorej si zahral aj Johnson.

Galéria: Dwayne Johnson

Americký herec na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil video, v ktorom vyrozprával príbeh malej Naomi. Tá bojuje s poruchou mozgu, kvôli čomu sa momentálne nachádza v nemocnici. 

Jej najobľúbenejšou rozprávkou je Vaiana: Legenda o oceáne, v ktorej si zahral aj Dwayne Johnson. Jej veľkým prianím preto bolo, aby jej americký herec zaspieval pesničku z tohto počinu s názvom You’re Welcome. Ten samozrejme neváhal a jej prianie splnil.

„Ako vieme, momentálne je vo svete veľa negativity. Hlboko však verím, že pozitívna energia dokáže spraviť veľký rozdiel v životoch ľudí. Hlavne, keď sa to týka detí, ktoré to nemajú jednoduché. Dúfam, že sa pri tejto pesničke usmeješ a budem ti ju spievať vždy, keď to budeš potrebovať," napísal k video Johnson.

Viac o téme: Dwayne Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu