Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Romantika najslávnejšieho vlkodlaka s manželkou: Tehličky z Twilightu sú už minulosťou!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Summit Entertainment)

TULUM - Taylor Lautner (32) sa do povedomia širokej verejnosti dostal predovšetkým ako vlkodlak Jacob z tínedžerskej ságy Twilight. Tam často vystupoval hore bez a fanúšičky tešil pohľadom na jeho vypracované telo. Aktuálne ho paparazzi nafotili pri mori s manželkou Taylor. Ehm, tehličky sú už minulosťou!

Pred 16 rokmi, keď svet obletela prvá časť ságy Twilight, sa z Taylora Lautnera stal sexsymbol. O jeho vypracovanom tele, ktoré predvádzal ako vlkodlak Jacob, snívali tínedžerky po celom svete. Veď napokon naň zbalil aj Selenu Gomez, s ktorou tvoril pár v roku 2009 - ešte predtým, ako sa dala dokopy s Justinom Bieberom. 

Aktuálne je už dva roky ženatý s Taylor Dome... A paparazzi ich v týchto dňoch nafotili v mexickom Tulume, ako si spoločne užívajú romantické chvíle pri mori. Zaľúbenci spoločne zbierali mušle, užívali si jazdu na paddleboarde... No pri pohľade na dvojicu by vlkodlaka z Twilightu spoznal len málokto. Pekáč buchiet, ktorým sa kedysi pýšil, je totiž už dávno minulosťou. Veď aha!

Romantika najslávnejšieho vlkodlaka s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: TwilightTaylor Lautner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu