Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezda Baywatchu si oholila hlavu: Pohľad na ňu vháňa slzy do očí!

Nicole Eggert Zobraziť galériu (4)
Nicole Eggert (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Zvádza ten najnáročnejší boj! Reč je o herečke Nicole Eggert (52), ktorá sa preslávila účinkovaním v legendárnom seriáli Pobrežná hliadka. Tá v januári svetu oznámila, že jej lekári diagnostikovali rakovinu. Umelkyňa v týchto chvíľach podstupuje liečbu a je odhodlaná nad zákerným ochorením vyhrať.

Na topkách sme vás už informovali, že Nicole Eggert, ktorá svojho času žiarila po boku Pamely Anderson, či Carmen Electra v seriáli Baywatch, sužujú zdravotné problémy. 

Herečka, podobne ako jej kolegyňa Shannen Doherty z iného kultového počinu - Beverly Hills 90210 - sa s verejnosťou delí o svoje pocity, či zábery týkajúce sa liečby. V týchto dňoch tam zverejnila video, ako si svoje krátke vlasy oholila celkom dohola. Asistovala jej pri tom jedna z jej dvoch dcér. 

„Uzdravenie možno nespočíva​​​​​​ ani tak​ v tom, že sa zmeníme, ale v tom, že si dovolíme byť takí, akí sme,” napísala k príspevku. Hoci pohľad na tieto zábery vháňa slzy do očí, z tváre herečky neschádzal úsmev. Aj to je znamením, že Nicole sa krutému osudu nepoddáva a zákernú rakovinu chce za pomoci lekárov poraziť.

Viac o téme: Nicole Eggert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu