Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

ŠOKUJÚCA SMRŤ moderátora (†26) a jeho frajera (†29): Záhadne zmizli a... Vraždil bývalý milenec!

Jesse Baird Zobraziť galériu (4)
Jesse Baird (Zdroj: Instagram/jessebairddd)

SYDNEY - Už istý čas riešila austrálska polícia zmiznutie moderátora Jesseho Bairda (†26) a jeho priateľa Lukea Davisa (†29). V týchto dňoch zadržali podozrivého, ktorým bol ich kolega a bývalý priateľ Bairda - Beaumont Lamarre-Condon. Ten najskôr nechcel spolupracovať, avšak polícia už našla dve telá, ktoré podľa všetkého patria podľa zmiznutej dvojici.

Po tom, ako dvojica zmizla, objavila polícia v byte moderátora rozhádzané veci, stopy krvi a nábojnice. Následne sa začala rozsiahla pátracia akcia a mužov zákona zaviedlo vyšetrovanie na stopu ich kolegu - Beaumonta Lamarrea-Condona.

Na miesto tragédie nosia ľudia kvety.
Zobraziť galériu (4)
Na miesto tragédie nosia ľudia kvety.  (Zdroj: Profimedia)

Podozrivý v minulosti randil s práve s Bairdom a aj napriek tomu, že najskôr s políciou nechcel spolupracovať, napokon priznal, kde ukryl telá. Tie našli v meste Bungonia, ktoré sa nachádza približne 160 kilometrov od miesta tragédie.

Zábery z policajnej akcie, pri ktorej našli telá nezvestných mužov.
Zobraziť galériu (4)
Zábery z policajnej akcie, pri ktorej našli telá nezvestných mužov.  (Zdroj: Profimedia)

Členka miestnej polície Karen Webb podľa BBC uviedla, že je veľmi pravdepodobné, že nájdené telá patria dvojici. Počas minulého týždňa sa Lamarre-Condon po prvýkrát postavil pred sudcu, avšak k obvineniam sa zatiaľ nevyjadril. Polícia bude v najbližších týždňoch zbierať dôkazy a údajný páchateľ zostane vo väzbe minimálne do 23. apríla, kedy je na pláne ďalšie pojednávanie. 

Viac o téme: Jesse Baird
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu