Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Frajerka Leonarda DiCapria vyrazila fanúšikom dych: Na sexi záberoch ukázala, čo skrýva pod šatami!

Vittoria Ceretti Zobraziť galériu (2)
Vittoria Ceretti (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svoju krásu ukázala v plnej paráde. Talianska modelka Vittoria Ceretti (25), ktorá sa počas minulého roka zviditeľnila aj vďaka vzťahu s Leonardom DiCapriom (49), sa na najnovších záberoch predviedla v poriadne odvážnych pózach. Fanúšikom sa totiž ukázala v priehľadnom body, pod ktorým nemala podprsenku.

Vittoria Ceretti sa do sveta modelingu dostala ešte v roku 2012 na súťaži Elite Model Look. Počas minulých rokov sa stala jednou z najznámejších modeliek svojej generácie a svoju krásu pravidelne predvádza na prehliadkach svetoznámych značiek. 

Vittoria Ceretti
Zobraziť galériu (2)
Vittoria Ceretti  (Zdroj: SITA)

Okrem toho však zaujala aj vzťahom s hereckou hviezdou Leonardom DiCapriom. Dvojica spolu randí od minulého roka a vyzerá to tak, že je to medzi nimi naozaj vážne, keďže Ceretti už spoznala aj jeho rodinu.

Pred pár dňami zverejnil magazín Elle sériu fotiek talianskej krásky, ktorá bude hlavnou tvárou jarného vydania. Na záberoch však prekvapila aj svojou odvahou, keď pod priesvitným body nemala podprsenku a celému svetu tak ukázala, čo nosí pod šatami. 

Viac o téme: Leonardo DiCaprioVittoria Ceretti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu